Digitale marketeer met ervaring

Kom je bij ons team?

Wie zijn wij

Hallo, wij zijn Fluo! Wij staan organisaties bij met opvallend menselijke marketing & merkstrategie. Daar kunnen we zeker nog wel wat extra collega’s bij gebruiken. We zoeken een digital marketeer die kaas heeft gegeten van all things digital en die dat liefst ook nog in begrijpelijke taal kan uitleggen aan onze klanten. We werken dan wel datagedreven, we gaan altijd voor een menselijke aanpak.

Je zult werken op verschillende digitale projecten, van SEO en social mediacampagnes tot merkstrategie en datatracking. Je helpt al onze klanten, of het nu een start-up is of een gevestigde naam, even enthousiast met jouw strategische blik.

Wie ben jij?

Je bent mee met met de laatste technologieën, trends en tools. Als je iets tegenkomt wat je nog niet kent ga je zelf op onderzoek uit: je rekent mr. Google & mevr. Youtube onder je beste vrienden.

- Je hebt al wat ervaring met (social media) advertenties & data-analyse.

- Je kunt je weg vinden in verschillende platformen en tools zoals Google Ads of Analytics. Maar we vinden het ook leuk als je ons laat kennismaken met nieuwe tools!

- Wij werken datagedreven: onderbuikgevoel kan je een stuk op weg helpen, maar we smijten er toch liever een A/B test of een zoekwoordenonderzoek tegenaan. Gewoon, zodat we het zeker weten.

- Marketing is een teamsport! Onze wekelijkse voetbalmatchen zijn zeker niet verplicht, zolang je maar wel fan bent van co-creatie. We werken intensief samen binnen het team en met onze klanten.

- Speel je graag Stratego? Of is er een andere manier dat je ons kunt laten zien dat je goed bent in strategisch denken?

Wat bieden we?

Fijne werkplek in het centrum van Gent, makkelijk te bereiken met fiets/auto/trein/zoomlink. Lunchen doen we samen en op vrijdag blijven we nogal eens plakken voor een drankje.

- Of het nu voor een start-up of een grote speler is, we pakken elke uitdaging aan met ons team van digitale marketing experts. De één is wat meer strategisch, de ander meer creatief, maar wat we allemaal gemeen hebben is onze flauwe humor.

- Persoonlijke groei en ontwikkeling zijn belangrijk voor ons, daarom mag je jaarlijks een conferentie en trainingen uitkiezen die passen bij jouw doelen.

- We hebben wekelijkse take the stage momenten waarin we elkaar op de hoogte houden van projecten & workflows.

- En natuurlijk een competitief salarispakket met interessante voordelen, inclusief Macbook Pro om al je skills op los te laten.


Babbel eens met Fluo

Goesting gekregen om aan de slag te gaan bij Fluo?

Stuur ons dan snel je CV en motivatie via hallo@fluo.be. Dan drinken we binnenkort samen een kopje koffie om het te bespreken.

hallo@fluo.be