Over ons

Een team met opvallend veel goesting om jouw organisatie bij te staan met een doordachte merkstrategie en digitale marketing. En misschien kan jij er ook nog bij?

Het
team

Lieselot

Jan

Fien

Saskia

Stephanie

Maut

Hans

Lieselot

Lieselot

Naast lekker koken heeft Lieselot gelukkig ook een aantal marketingvaardigheden onder de knie. De slechte woordmopjes moet je er wel bij nemen.

Jan

Jan

Zijn strategie om een betere koffiemachine op kantoor te regelen werkte alvast, maar Jan zet zijn strategische skills net zo graag in voor jouw merk.

E3 A9797

Fien

Fien smijt zich niet alleen in marketingprojecten maar bijt zich even graag vast in UX & UI design. Ze is van alle markten thuis, maar toch het meest die van Sint-Niklaas (of Gentje?)

E3 A9772

Saskia

Onze digital marketer & copywriter Saskia is (vree) gek op taal, maar haar Gents kan nog wel wat oefening gebruiken.

Stephanie

Stephanie

Stephanie houdt van tracking en data, maar het liefst van al tackelt ze met vree veel goesting jouw online marketing campagnes.

Instagram post Stephanie

Maut

Maut klimt graag naar de top met jouw marketingdoelen, momenteel oefent ze alvast nog wat in de klimzaal.

Hans

Hans

Is er een koersfiets in de buurt? Dan moet Hans er ook wel zijn. Hij tekent mee de koers uit voor Fluo.

Vacatures

Digital marketeer met ervaring

Dus jij weet wel wat van menselijke en doordachte digitale marketing én je hebt goesting om onze klanten daarbij te helpen? Dan zijn wij heel benieuwd naar jou. Laat wat van je horen!

Meer over deze functie

Fluo is deel van de Leap Forward innovatiegroep en het Cronos technology business netwerk, waardoor wij flexibel en schaalbaar kunnen zijn voor jouw projecten.

logo leapforward