Wat we doen

Bij Fluo doen we veel. De dingen die we echt goed doen, zetten we op deze pagina even voor je op een rijtje. Toeval of niet, ze hebben allemaal iets te maken met digitale marketing.

E3 A6185

Wie slim is, begint eerst met grondig onderzoek

Wij hebben niet op alle moeilijke marketingvragen meteen het antwoord. Maar we gaan er wel naar op zoek! We duiken in de cijfers met zoekwoordenonderzoek, website- en data-audits. Maar we bekijken natuurlijk niet alleen je digitale kanalen: door gebruikersonderzoek komen we erachter wat jouw klanten écht willen. Gebaseerd op deze inzichten creëren we buyer persona’s en journeys. Zo weten we precies welke pijnpunten jouw klanten hebben én ontwerpen we een strategie om die op te lossen.

E3 A0184

Jouw digitale strategie in veilige handen

Bij ons ben je aan het juiste adres voor een superkrachtige digitale strategie. We werken in co-creatie (da’s samen met jou) aan een sterke communicatie- en kanaalstrategie. Om het plaatje compleet te maken, hoort daar natuurlijk ook een contentkalender en meetplan bij. We denken verder dan de korte termijn en helpen je bij demand generation en ontwikkelen strategieën voor growth marketing. Kortom, we verzorgen een complete digitale strategie, waarmee je meteen aan de slag kunt. Zo maken we er samen een succesverhaal van.

E3 A0096

Van implementeren naar optimaliseren met onze co-creatieve aanpak

Hoe leuk we het ook vinden om strategieën te bedenken of plannen op te stellen, bij ons gaat het ook om actie! We zetten onze tanden in optimalisaties, campagnes en data-tracking. Vol overgave storten we ons op de verschillende platformen om jouw marketing naar een hoger niveau te tillen. En over dat hogere niveau rapporteren we natuurlijk ook duidelijk. Want zeg nu zelf: wat is een uitgedacht strategisch plan zonder concrete acties en resultaten?