Wil je wel wat meer zichtbaarheid in Google, DuckDuckGo of Ecosia (voor je privacybewuste doelgroep)?

SEO-optimalisatie

SEO optimalisaties

Wat extra zoekwoorden, goedkope AI-content of duizenden irrelevante backlinks zullen het wellicht niet voor je klaarspelen om bovenaan elke zoekmachine te geraken.

Een datagedreven SEO-optimalisatie met de menselijke aanpak van Fluo, daarentegen, doet je ongetwijfeld wel een stuk hoger belanden in de zoekresultaten.

Hoe optimaliseren we SEO?

Om je website hoger te doen scoren in Google en andere zoekmachines werken we aan contentcreatie en technische SEO.

Voor contentcreatie staan we stil bij wat je doelpubliek nodig heeft. Speelt jouw content al in op die noden of zijn er nog mogelijkheden om een breder of relevanter publiek te bereiken? Via technische SEO versterken we de prestatie van je website, wat zich zou moeten weerspiegelen in een betere ranking.

"Dus dan sta ik straks bovenaan Google?"

Het voor de hand liggende doel van SEO-optimalisatie is een hogere positie in de zoekresultaten van Google en andere zoekmachines. Maar is dat ook het ultieme doel? Uiteraard niet.

Wanneer we SEO optimaliseren, schrijven we altijd in de eerste plaats voor de eindgebruiker en niet het algoritme. We zoeken dus ook gelegenheden om de websitebezoekers een betere ervaring te geven zodat zij makkelijk een lead of klant worden. Dat kan bijvoorbeeld door aantrekkelijke SEO-titels, relevantere content en een duidelijke call to action.

De SEO is geoptimaliseerd... Wat nu?

Bij een zoekmachineoptimalisatie van je webshop of website zou je na enkele weken de eerste resultaten moeten zien. Om de exacte impact van de optimalisatie te kennen, volgen we de resultaten op via position tracking van pagina’s en zoekwoorden.

We leren zo nog meer over de interesses en het gedrag van je doelgroep. En zo kunnen we je website blijven optimaliseren.
Wanneer Google nog maar eens zijn algoritmes aanpast, zien we ook meteen de impact. Maar aangezien wij focussen op de eindgebruiker is deze meestal positief.

Klaar om te ontdekken hoe positief onze impact kan zijn op jouw bedrijf?

Klinkt goed?