Nieuwe website? Grote verandering aan de huidige website gepland? Tijd voor een audit!

SEO-audit

SEO audit

Een SEO-audit is zoals een jaarlijks onderhoud van de wagen: het is belangrijk om na te gaan of alles nog in goede staat is. Soms spoor je met een audit vroegtijdig problemen op, maar je ontdekt evengoed mogelijkheden om je prestaties te optimaliseren.

Wanneer voer je zo’n SEO-audit uit? Voor je een nieuwe website maakt of een grote verandering doorvoert aan de huidige website. Of het kan ook gewoon wanneer je je website (nog) beter wil doen scoren op vlak van SEO.

Ben je op zoek naar een SEO-agency voor een onderhoud van jouw website en SEO-prestaties? Kom eens langs bij Fluo. Geen afspraak nodig, maar wel warm aanbevolen.

SEO-audit: een analyse van je website

Wanneer we een SEO-audit uitvoeren, maken we een uitgebreide analyse van je huidige SEO-strategie, je websiteverkeer en de prestaties van je concurrentie.

Een volledige audit bestaat meer bepaald uit technische SEO, content SEO, zoekwoordenonderzoek, een concurrentieanalyse, tracking en rapportering. Een hele boterham dus. Dankzij een team van specialisten is de klus echter vlot geklaard.

Op vlak van technische SEO nemen we de kwaliteit van je website onder de loep: de domeinstructuur, interne links, backlinks, laadsnelheid, etc. Bij content SEO gaat het uiteraard om de inhoud van je website. Maak je optimaal gebruik van zoekwoorden in titels en meta-omschrijvingen? En waar liggen er opportuniteiten qua content? Wij pluizen het voor je uit.

Audit gedaan, zijn we klaar?

Na onze grondige audit krijg je een uitgebreid SEO-rapport met informatie over wat je kan verbeteren aan je websitestructuur, content en andere SEO-factoren. Daarmee kan je aan de slag om je website te vernieuwen of een nieuwe website te maken.

Ben je uiterst tevreden met het resultaat of vond je ons stiekem wel een hele toffe bende, dan helpen we je graag verder bij de uitvoering van deze SEO-optimalisaties of om een nieuwe SEO-strategie in detail uit te werken.

Klinkt goed?