Jaarlijks worden er miljarden uitgegeven aan online advertenties. Of waren het nu biljoenen?

SEA-strategie

SEA strategie

Er worden alleszins bakken geld tegen advertenties aan gegooid, maar er zit niet altijd een strategie of specifiek doel achter. De felbegeerde kortetermijnresultaten blijven dus uit.

Wil jij wel een doordachte SEA-campagne om succesvol online te adverteren via Google? Of via alternatieve kanalen zoals Bing, Yandex en Outbrain? Zet dan een deeltje van je budget opzij om een SEA-strategie uit te werken met Fluo. Het zal geen miljarden kosten. Beloofd!

SEA-campagnes op maat

Een belangrijke basis voor een SEA-campagne is je maandelijkse budget. We gaan je zeker niet pushen om een bepaald bedrag uit te geven. We passen ons aan aan jouw budget en op basis daarvan schrijven we concrete doelen uit.

Of je nu extra zichtbaarheid zoekt, meer leads wenst of je websiteverkeer wil verhogen, Fluo ontwerpt telkens een SEA-plan op maat. Dat begint met zoekwoordenonderzoek, een datagedreven analyse en als het kan ook klantgesprekken. Daarna maken we een mix van gepaste campagnes, zoals search, display of discovery.

Mijn SEA-campagne staat live, wat nu?

Omdat SEA-advertising vaak gepaard gaat met grote sommen geld vinden wij het uiterst belangrijk om elke campagne nauwgezet op te volgen. Via een custom dashboard houd je makkelijk de prestaties van je advertenties bij. Ook wij hebben zo meer controle over je campagnes om ze regelmatig bij te sturen.

Kom je eens langs om je plannen te bespreken? Of moeten we je eerst nog even retargeten met enkele ads?

Klinkt goed?